Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Online Seminerlere Devam Ediyor!
KOÜ TTO Online Seminerine davetlisiniz.
Enterprise Europe Network projesi, işletmelere inovasyon yeteneklerini güçlendirmelerinde destek olmak ve küresel iş olanaklarına açılan bir kapı sağlamak amacıyla 2008 yılında Avrupa Birliği’nin insiyatifi olarak kurulmuştur.
Yerel destek ve uluslararası hedeflerin doğrultusunda ihtiyaçları olan danışmanlığı sunarak işletmelerinin büyümeleri ve inovasyon yapmaları, iş ortakları bulmalarını ve finansa ulaşmalarına yardımcı olmak, Büyüme odaklı işletmelerin pazara inovatif ürünlerini uluslararası ölçekte sunmalarına yardımcı olmaktır.
Bu amaçla, programa ilişkin genel bilgi ve başvuru, uygulama süreçlerine dair bilgilendirme yapılacaktır.
KOÜ TTO Uzmanlarının Uluslararası Büyüme ve Yatırım Fırsatları konusunda detaylı bilgiler sunacağı 6 Mayıs 2020 tarihli herkese açık ve ücretsiz olan 60 dakikalık bu semineri kaçırmayın!
Herhangi bir soru da bize ulaşabilirsiniz.
